lördag 3 januari 2009

Om man inte har problem kan man alltid skaffa sig

MTV ( ja ni vet, fd musikkanal) , visar The Hills maraton, har inte sett så mycket av det tidigare, men det är en massa rika och snygga människor som manipulerar,lurar och ljuger om varann,till varann etc för att de förmodligen inte har några andra bekymmer i världen.

Allt kröns av ett riktigt jävla praktsvin till kille som en av tjejerna bor med, har börjat kolla om bruden har blindkäpp eftersom hon inte verkar se vad han gör emot henne, men icke. Tror dock, hoppas iaf att det bara är nästan på riktigt, ingen kan vara så ond.

Ondskan personifierad och blindkäppen

4 kommentarer:

Sara Ödmark sa...

Jag har svårt att se The Hills. Det är en så konstig blandning av fiktion och verklighet att jag inte vet hur jag ska hantera allting.

Mariana sa...

nä jag har fortfarande inte fattat vad som är fiktion vs reality, Spencer är dock vad som kan kallas bra tv personlighet, sällan har man skådat en jävligare person, man är fortfarande förbannad :-)

Anonym sa...

Ja visst älskar man att hata Spencer!! The Hills är en härlig serie med Hollywood-problem, skön avkoppling från verkligheten, rakt in i Hollywood-verklighet... vad skönt det skulle vara om ens enda problem var killar och i vilka kläder man ska besöka vilken inne- klubb just denna kväll. =)/JK

Mariana sa...

ja hata Spencer :-)