fredag 2 juli 2010

Dött lopp

Jobba,jobba,jobba helt ok om inte alla envisades med att fråga när man har semester, jag har ett tag kvar så jag tänker inte på det helt enkelt+att mitt jobb är roligt,

Helgens planer: sola benen,bada,spela golf....

Dagens sommarplåga: dött lopp mellan barfota Ernst och väderprat

Såg Ernst på tv igår i två minuter, under dessa minuter så grillade han en sockerkaka som han sedan besudlade med mögelost, ska allt verkligen grillas? eller ska man kanske hoppa över vissa experiment..

tisdag 29 juni 2010

Omstart

Det fungerade med lite påfyllnad o hjälp av A, skönt nu går pärlan som den ska igen. Det är en av de bästa grejjerma jag gjort; köpt en egen bil så himla skönt även om det är lyxlir, så det är underbart att den fungerar igen.

Nu är det bara lite mer än en vecka kvar tills min älskade S och hennes man kommer upp till oss för Gatufesten, vin sol o surr, ser fram emot det hur mycket som helst.

Dagens sommarplåga: personer som cyklar på övergångsställen

måndag 28 juni 2010

Summering av juni,midsommar osv osv

Ska ske nångång, normalt sett så brukar man kunna ta det småslow på jobbet under sommaren - inte jag sommaren 2010 - men det är jag iof jävligt glad för

Detta innebär låg prio på blogg, nu en till kaffe sen möten, lära sig indlishska eller så,

Lampjäkeln för kylarn lyste imorse iof slutade den lysa efter omstart (IT support knep),
hoppas att det räcker med en påfyllnad i någon behållare som jag i dagsläget inte vet vart den sitter....men det Googlar jag på ,sånt löser det mesta, eller ger en mer bekymmer.