lördag 13 juni 2009

Den stora stormen

Ska tydligen vara ett jäkla väder o sånt snart , typ nu o imorrn, har inte kommit än.

Åttaåringens rum är dock en storm efter att jag kommit på att jag skulle göra om därinne, tre utbrott, o 4 timmar senare är det fortfarande inte klart men imorrn kanske?

I övrigt, ganska lugnt, mycket Timell fixande, o imorrn bio,

Första sommarlovsveckan kommer bjuda på endel stress då jag jobbar o åttaåringen har golfläger, tur för snälla föräldrar, syskon o svärisar.

torsdag 11 juni 2009

Gårdagens köp

Att glädjas över idag,

Router
Criminal Minds säsong 3

onsdag 10 juni 2009

I told you so

A är sugen på en hund, inte vilken hund som helst utan en schäfer. Fördomsfull som jag är så anser jag att schäfrar oftast brukar ha en suspekt husse/matte vid sin sida. Denna person är oftast alkis, missbrukare eller liknande, där är jag inte ännu.

Imorse fick jag vatten på min kvarn då vi såg en helsöt schäfer valp med en, kors i taket, medelålders kvinna som gick rakt. Men tro på fan att det kom en lite smått sliten man vinglande vid bussterminalen, vad tror ni hunden gjorde? jo han började bjäffsa o ty sig till han direkt trots att han var en främling.Ridå.

Därför röstar jag på dessa hundar istället:
schnauzer
cockerspaniel
tax

tisdag 9 juni 2009

9-5 till 21

Mycket nu, ska försöka mig på en golfrunda imorrn dock, sedan jobba torsdag o sen har åttaåringen skolavslutning på fredag.

Dagens visdomsord
Varje människas arbete är ett porträtt av henne själv.

måndag 8 juni 2009

Knyta samman säcken

Helgen var som förväntat underbart trevlig, det enda minuset är att det går så fort att man får svår separationsångest när S far ner till Skåne igen, är lite för långt avstånd för att det ska vara bekvämt att ses ofta, men men en vacker dag kanske vi bor närmare, vad vet man.

Det blev fest, vin, vin, vin, cider,öl o grillning.

Idag jobb, länge, o sen avrundat med en tripp ner till dansmattan på nedervåningen, jäklar vad det är kul, rekommenderar det till alla att prova, asroligt o nästa förfest attiralj här hemma i väntan på att ordna ett Rockband, älskar prylar.