lördag 10 april 2010

Jag erkänner gärna

Att jag är ett riktigt tv freak o filmmonster, jag älskar öl o chips och är en småfet soffpotatis...så just därför så vet jag ALLA intron som underbara Comhem reklamen imiterar i detta mästerverk


Det blev en promenad, har dock inte öppnat juridikböckerna ännu o ikväll blir det inge film eller soffmys men kanske ett par öl? haha fast jag har tänkt köra spritzer ikväll, somrigt o gott, kul med partaj det var ett tag sen nu när man mest hängt över böckerna/varit på jobbet sent.

Ska slänga upp en bild på min underbara pärla senare också, hämtade honom igår, komplett med nyservice o ny vindruta.

Aktivitet

Nyss lite affärer, funderar på en prom/springtur men borde plugga. Senare fest hos fina S, det blir kul det, måste bara hitta något att ta på mig, snacka om evighetsproblem.

torsdag 8 april 2010

Dagens citat

Man missar 100% av de skott man aldrig skjuter - Wayne Gretszky

onsdag 7 april 2010

Bra nyheter

Idag fick jag ett jobb telefonsamtal som jag blev jätteglad över, äntligen lite spänning! Dock är ju saker alltid kombinerat med endel nojjor, kommer man kunna leverera så bra som man vill?

Såklart att jag kommer!

måndag 5 april 2010

Fortsättning

Kalaset var trevligt med massa gott fika, o maten hos svärisarna var super!

Lördagen spenderades hos morsfars, vi pimplade o åt god mat, fick ingen fisk dock...som vanligt i den döda sjön, På söndagen for vi upp till Vemdalen där det var kanonväder...så jäkla kul! bra skidåkning och idag har gammelbenen gjort ont.

Nu blir det plugg, associationsrätt, precis så tråkigt som det låter, men snart är det dags för den årliga Åre trippen vecka 16, det känns inte helt fel.