lördag 27 december 2008

Personer och program du glömt att du minns

På förslag, Linus på Linjen

Bodybag

Åttaåringens akvarium har varit ovanligt välmående på sistone, tills ikväll, neontetran som sett gravid ut återfanns nyss på botten inte bara död utan helt tom, äckligt som fan, inga ögon o endast ett tomt skinn, jävla kannibaler till kompisar simmar omkring som om inget hänt.

Circle of life i radhuslängan.

rollspel ikväll älskling?


äntligen har vi fått erövra tv spelet igen.rockstjärna är temat.

Speldjävulen

Åttaåringen har kompis här, detta innebär att de ockuperar hans rum - spelrummet , detta innebär att jag inte kan spela min nya obsession Mario Kart, ungar.

fredag 26 december 2008

Star Wars


Chewbackas okända kusin , boende på övre Bredsand, hälsar på i 40 talist landet.

Annandag


I 40 talist land , nu skoter.

torsdag 25 december 2008

Efterlängtat antiklimax

Det är skönt när de kommer men skönt när de går också. Igår helhärligt med god mat, massor med julklappar där vi öppnade ett och ett, riktigt nice faktiskt, ingen slita upp hets.

Och idag, åttaåringen har fyrkantiga ögon av alla nya Wii spel, jag o A är proppmätta av julmat och nu segkolla ngn film, ikväll blir det brädspel och sedan lite julklappsfilm i form av box , Criminal Minds ....så skönt med ledigt o se film halva natten, ska spana efter julreorna nu för vi är ute efter en 50 tummare till vardagsrummet, har man film och tv som hobby så har man.

Nu är decembers största antiklimax över, nu laddar vi om för nyår.

onsdag 24 december 2008

Går det att överrösta dem?

men fan, Wahlgren family är på TV4 nu, allihopa verkar det som, eller haha det går nog inte.

Men både ängeltanten, ngn av smågrabbarna samt Niclas? Wahlgren, han verkar dessutom ha fått spela in en skiva eller liknande, hade han hetat vad som helst annat så hade skivan aldrig fått se dagsljus så uselt sjunger han, usch!

Nu, mys med A i soffan, läsa magasin och förbereda julaftonen, som börjat nu.

Går det att överrösta familjen incest?

tisdag 23 december 2008

Julstämning

Lugnet börjar infinna sig eller ja ungefär iallafall.
imorse, ner på jobbet ett par timmar, bara för att inse att det mesta med fördel bör läggas åt sidan tills dess att inte hela huvudet/hjärnan är fylld av måsten,knäck o glögg.
nu. åttaåringen ute och gör snögubbar med en kompis, jag sover med öppna ögon och överväger att koka senap, och grannen försöker slå rekord i att skrapa bort snö från sin gård så det smäller i hela kvarteret,

Låt bli snön, för fan!

måndag 22 december 2008

Saker och personer vi glömt att vi minns

Ni har väl inte glömt denna goding till julbordet?

Kalle på hjärnan

Fan , jag är besatt av tanken på att jag vill se Anderssonskans Kalle igen, men den verkar inte finnas att uppbringa på DVD.

Snart börjar jag panikleta gamla VHS kopior på Blocket, Tips någon???

IQ kan räkna upp till hundra

jag är , ska erkännas något av en matteanalfabet, jag tycker det är kul men måste få lite förklaringarför att vara med på banan, well, precis innan ledighet så hade en kund den otroligt dåliga smaken att inkomma med ja vad ska man kalla det, gammal skit som legat sedan i höstas där man ska räkna av helvete. Kunden har dock alltid rätt så nu har jag suttit och räknat lite här på morgonen,

Men nu medans jag väntar in kontrollräkning av blyertspenneräven på jobbet ska jag och åttaåringen julstäda, ja eller jag, han bygger lego.

Later, knäck

söndag 21 december 2008

Singing Bee

Ni som är Sundsvallsbor och alla ni andra med smak, känner förmodligen till gruppen Rasta Hunden, denna eminenta grupp har en låt där de sjunger På Privé På Prive i refrängen, Privé var nämligen ett uteställe i Sundsvall för länge sen,

Hursomhelst så berättade vän S något som både är osannolikt och jävligt roligt, hon har länge trott att de sjunger...håll i er... Popperi Poppera, Popperi Poppera

Det är humor. Bara tanken på det gör mig glad, jag ska börja sjunga den nya refrängen from nu.

Its alive

nästan, igår mycket trevlig kväll hos JK, därefter Oscar, mycket vätska blev det,
dagens status- seg men glad