lördag 28 februari 2009

Hey how you doin?

The Fundacion of Banco Santander has organise a Sweepstakes rollout sum of One Million Euros which your email has emerge as the winner. Kindly contact the department in control of the promotion with your name and telephone number. Mr. Rafael Puyol AntolinTel: 0034-693-455-190Email: winnersclaim55@aol.com
Sincerely, Sarah Rodriquez.

ja Sarah, jag ska genast skicka dig mina personliga uppgifter, låter helseriöst.

sunny day


Vi jobbar på brännan idag

fredag 27 februari 2009

Tugga på denna, alla modebloggare

Jag har sett en massa kids här i Sundsvall som stryker omkring iförd adidasbyxor klassisk stajl, med tvist, tvisten är att de är tajta nertill, det hela ser väldigt roligt ut, tycker jag som var med på den tiden det begav sig med helbreda adidas med knappar i sidorna.

Hursomhelst så tycker åttaåringen att de är jättesnygga och jag sa till honom att betala hälften själv så får du dem, idag skulle jag kolla på stan vad de kostade, går på Stadium, den enda sportaffär jag brukar gå på, då tjejen som jobbar säger,

-nä du får gå på Intersport, de där byxorna är ett lokalt fenomen, vi tar inte in dem.

Vidare till Intersport,
-hej jag vill höra om du har bla bla tajta ganska fula adidasbyxor
-Ja du de hänger här, du kan tacka mig att de är populär det var jag som började lagerföra dem, bättre än håliga jeans vettu
-ja det vet jag inte men bra då vet jag att de finns här

Andra lokala fenomen: snowjoggings i Bräcke, Canadian Goose jacka på Stureplan, Foppa tofflor i Övik och träskor i Dalarna.

Intense

Äntligen fredag, helgen kommer bli intensiv med skidåkning ikväll, åttaårings kompisar och middag med underbara vänner imorrn, avslutar med en trolig sväng till morsfars på söndag.

Nu kaffe, jobb

torsdag 26 februari 2009

Dagens

jag är inte hon men tackar som frågar;

Upplands-väsby, Stockholms Lan arrived from google.se on "Fröken Andersson: Hockeyänka" by searching for hockeyänkan.

uppfinnar Jocke


Åttaåringen har uppfunnit en stekpincett, med kombinerad slev.

Im a Barbie Girl

Lika smal och lika snygg, iår fyller hon 50, kanske ska gå hem och leka med Barbie, Skipper o Ken idag istället, hon kan få vara kidnappad, eller en kontorsslav, eller varför inte bortadopterad?

Photobucket

onsdag 25 februari 2009

måndag 23 februari 2009

Skibum

Natt i backen, är det en tillställning enbart för teens? ja vi får se på fredag, då blir det natt i backen i Sidsjö, men eftersom jag är en mogen 30+ så får nog natten stanna vid 21-22 tiden.

Nyss, anlänt till jobbet, gårdagens kurs var grymt bra, ser verkligen fram emot fortsättningen. Idag blir det till att ta itu med jobb, sedan kanske en mysig kväll, det är ju trots allt lilllördag.

Stig Helmer

Ikväll ska jag lära mig skillnad på slag,bollar,peggar, banor o sånt då golfkursen startar ikväll,

Kommer bli så kul, kanske ska gå o shoppa lite argyle rutigt på Birsta City först så jag smälter in.

Fooooore!!!

Härdsmälta

Det kan beskriva min dag, först jobbet som idag innehöll det (förhoppningsvis) iaf brådskande sista strulet med ett ärende, sedan läkarbesök för att få bukt med magvärk är vansinnigt stickrädd men tog ett i armvecket med sammanpressade käkar,

Dagen lättade dock när underbara A, tog över marksysslor och judoträning och jg kunde gå på Linda Bergs Danceaerobics, nu dusch, sedan tv mys o fika med åttaåringen, medan A är o hejjar på Timrå.

söndag 22 februari 2009

Snart historia?

Test av kroppstyp , hoppas på nytt smalare resultat om ett par månader, hmm kanske får skippa chips o vin?


You Are an Endomorph



You have a rounder, softer body type. It's difficult for you to lose weight.
Endomorphs are known for being friendly, generous, and warm.
It's likely that you're a relaxed person who enjoys good times, good people, and good food.You are warm and affectionate. You provide comfort to others and crave it for yourself.



Norrlands guld


Våren kan få dröja lite till

Vuxenpoäng

Jag och Kollega o vän A, tog en rejäl näve vuxenpoäng idag när vi istället för att ta shoppingrunda med glödande kreditkort avvaktar tills kontot förhoppningsvis är mer välfyllt.

Söndagen kommer istället bestå av lite övertidsjobb hemma, recept sortering, förhoppningsvis hinner jag med lite Wario Land, åttaåringen kommer hem imorrn och då kan jag glömma att få spela ostört, har jag tur får jag vara med dock.

Men först, längdskidor, lite frisk luft måste man ha.