tisdag 2 juni 2009

Blockad

Nya datorer på jobbet, vilket innebär blockering av en massa sidor, bland annat alla bloggar. Även om jag inte bloggar på arbetstid så kan man ju vilja göra inlägg på sin lunch etc, men men.

Har dåligt med tid på kvällen för närvarande ockå, men jag kommer snart igen.

I helgen kommer världsbästa S och hälsar på, det lir jobbfest på torsdag sen kommer hon på fredag och då blir det Oscar, gött.

Knakelibrakknak

Idag får vi nya datorer, får se hur det går, pratade barnprogram/figurer man minns med A igår och googlade på Pellefant, detta finns att läsa på Wiki, en rolig start på dagen, godmorgon!

Pellefant är en liten blå elefant dryg, självgod och envis, inte helt olikt Karlsson på taket. Hans förmåga att ofta handla först och tänka sedan innebär att Pellefant ständigt hamnar i besvärliga situationer, något han aldrig inser själv eftersom han ser sig själv som bäst i världen på allt. Med sitt rysligt starka snabel-trumpetande, knakelibraklåten, klarar han dock upp en hel del besvärliga situationer.
Pip är en liten mus som är Pellefants partner och en ofta räddande ängel.

Filur, från början en liten ond trollkarl som oftast misslyckas med sina trollkonster. Efter att dansken Gil tagit över det mesta arbetet för Pellefant blev han med tiden snällare och snällare, och till slut antingen en gnabbig retkompis till Pellefant och Pip, eller genuint vänlig som ibland bjuder in Pellefant och Pip på saftkalas!
Lakritstrollet är en storväxt och trögtänkt figur med svart päls som ofta hittar på busstreck och hyss; Filurs kompanjon men vanligen hårt utnyttjad av denne.




måndag 1 juni 2009

Dagens oväntade bloggbesök

Vaasa, Western Finland arrived from google.se on "Fröken Andersson: 2009-01-25" by searching for vansbrosimmet kåt.

Dagens jaha


Hade missat att Lapidus nyaste är en tecknad serie, men jag gillar ju Kalle Anka så jag får ge det en chans