lördag 17 januari 2009

They are out there

Verkar finnas fler som likt vän S, tror att Rasta Hundens "På Privé" egentligen heter "Popperi Poppera"

Luleå, Norrbottens Lan arrived from google.se on "Fröken Andersson: Singing Bee" by searching for Popperi poppera.

Helg från hell

Vilken helg, fortfarande är jag drabbad av något som kallas förkylning med feber o annat otrevligt, jag är verkligen aldrig sjuk så jag blir extra förvånad att jag faktiskt har feber och inte orkar så mycket.

Idag sa A att han skulle ta med mig på stan och ge mig en present, jag blev på grund av denna hälsosvacka tvingad att säga att jag inte orkar ta mig utanför dörren, överväger även att inte dricka vin i helgen, vafan är det som händer? och varför händer det mig? fan.

fredag 16 januari 2009

Fredagsfika


Kaffe o kladdkakemuffins

Här är ditt liv


Lika kul varje gång icas reklam mina varor kommer, lite som en spådom, wok, dip, vitlöksbaugett o fiskpastej? Antar att det är min frukostmakrill.

Home alone

Mår tjyvtjockt idag, så A var en ängel och skjutsade ner mig så jag kunde hämta jobbgrejjer o jobba hemifrån,

Nu, hemmabryggt kaffe, jobb,
senare,middag från MAX, o sen klassdisco vakt/dj/alltiallo på åttaåringens fest om inte förkylningen blir värre, kanske inte så snällt att vara Mjältbrand i mänsklig form o smitta alla.

Fredag! underbart!

torsdag 15 januari 2009

Dr Shell

Nu har den senaste tidens baciller som florerat på kontoret anfallit mig också, hesare än Marge Simpsons syrra, handlade ngt på macken som hette extreme, förmodligen ett halstabletttrick att döpa till något som låter läkande men sedan förmodligen bara laxerar mig, men apoteket vet jag knappt vart det ligger så jag håller tillgodo.

onsdag 14 januari 2009

Sexton laxar i en sjömans kista

Nu ska jag vara pirat och kirra en skoldisco skiva till åttaåringens klassfest på fredag, de har själva önskat låtarna, endel material får en att gråta, Benjamin Wahlgren,
medan visst material får ömt moders hjärta att slå, Winnerbäck.

Konstateras kan även att vissa saker aldrig förändras, det ska dansas tryckare till Magnus Uggla "ska vi gå hem till dig eller hem till mig", fuldansas till "popcorn" och käkas Fifty-Fifty klubbor.

Jag är sammankallande Gestapo och har delat ut arbetsuppgifter som jag själv inte vill ha, läs lekledare, sedan har jag satt två damer att baka kaka o fixa kaffe till oss föräldrar, gött.

Raw

Nyss lunch, kollega A skulle handla en låda att ta med på jobbet, på stället med min favorit måltid, den där man skulle beställa om man var på death row och inväntade elektriska; sushi!
kunde inte motstå, lill lördags unnande, så då åt vi där, det var trevligt o skönt att andas ut lite i annan lokal en stund.

Plötsligt händer det

ojoj , har fått besök på kontoret av en av damerna nu på morgonkvisten, och utan att ha fått en massa jobb utan bara en pratstund, är fortfarande i chock, ska nog köpa en triss på lunchen.

Godmorgon onsdag, mitt i veckan

tisdag 13 januari 2009

När det roliga tar slut

Criminal Minds s02, nu har jag och A bara två avsnitt kvar, s03 släpps inte på dvd box på ett tag o fuskladda ner känns inte som ett alternativ när man vill ha alla säsonger, samla är livet.

Får se vad vi kan klämma in för serie i väntan, mitt stora favorit program Top Model krockar imorgon med nåt hantverksprogram som A är helspänd på, Nu får Mediamarkt ha ett schysst pris på en 47 tum snart så vi får 2 tv igen, på den tv:n ska tv program som Unga Mödrar, Anne på Grönkulla, Top Model och Ensam mamma söker rulla parallellt med repriser av Sex and City.

måndag 12 januari 2009

Look at me i´m Sandra Dee

Varje år, Skutskjutet helgen åker vi ett par stycken till Åre, detta är tradition.
Nu är det bokat o klart för detta år, o vi ska vidga vyerna, högt upp i lägenhet! jävlar vad jag längtar, ska bli så sjukt kul, som alltid, syster S är äntligen med, o vi ska härja som bara den.

snyggare med mössan på?

Fattiglapp

Som alla andra innevånare i landet lagom så försöker jag snåla in på pengarna och gå ner i vikt i januari. Att göra båda dessa saker och sluta med alla dåliga vanor är egentligen så sjukt dumt så jag måste skratta, att det dessutom inte är den lättsammaste månaden på jobbet gör det ännu roligare, men det som inte dödar en brukar mammor säga, inte min kanske, men andras.

Så jag bjuder er på min veckomatsedel så långt jag tänkt:

Måndag: ravioli (detta beror mest på tidsbrist dock)

Tisdag: köttfärssoppa

Onsdag: kyckling, currysås med ris

Torsdag: lax med spenat

Fredag: har turen att vakta åttaåringar på klassfest, så här kan det bli att unna sig hämtkäk

Nu kanske ni tänker, billig matvecka? men då vet ni inte allt som är borttaget i form av chips o läsk, det är faktiskt så man skäms (samt måste avvänja sig)

söndag 11 januari 2009

Vissa saker görs bäst i hemlighet

5:an visar nu ett program om trollkarls tricks, alltså den seriöst tråkiga verkligheten bakom tricken, jag förstod att det förmodligen inte var så att människor flög på riktigt, blev itusågade och läkte av sig själv, men jag hoppades att det var så, som i Heroes.

Dagens Heroes kraft jag behöver; Lillkillens bankomatkraft, cash is king