lördag 18 april 2009

Vinden


Jag o A försöker återvinna på hans föräldrars vind, roligare än Ikea

fredag 17 april 2009

Dagens oväntade bloggbesök

Boliden, Vasterbottens Lan arrived from google.se on "Fröken Andersson: En blandning av gladporr o glamour" by searching for GLADPORR BILDER.

Veckans,månadens,kvartalets spellista

att ladda ner på en fildelningssajt nära dig, haha

Moneybrother - Born under a bad sign
Flipsyde - when it was good
In Flames - Alias
Promoe - Svennebanan
K´naan - wavin flag
Timo Räisinen - About you know
First aid kit - You´re not coming home tonight
Brainpool - Bandstarter
Sahara hotnights - Japanese Boy
Adrian Lux - Can´t Sleep
VW Brown - I´m crying blood
Simon Norrsveden - Stockholmssången
Honey is cool - Baby Jane
Anna Järvinen - Äppelöga
Beyonce - Single Ladies ( Dj Rob DineroMix)
Lake Heartbeat - Mystery
Two white horses - Good times
Laleh - Big City Love
Detektivbyrån - Kärlekens alla färjor
M.I.A - Paper Planes
Therapy - Screamager
Def Leppard - Hysteria
Colbie Caillat - Realize
Ozzy - Dreamer
Twisted Sister - The price
Def Leppard - Animal
Billy Idol - White Wedding
Guns ´n roses Aint it fun

Tribute nummer 2

kvällens,veckans,världens låt, fan va bra den är

Fredags tribute

Veckans tribute går till Sjökexet, lyssnade nyss på en grymt skön mix på P3, en fusion mellan song two med Blur och Lady GaGa Poker Face

Sjökexet är min idol, och den som får mig att dagdrömma om ett jobb som dj trots att jag borde lagt ner sånt för ett bra tag sen, hmmm iof Sandström måste ju vara till åren så why not, kanske kan gå någon brevkurs eller så.

Backar ur

Idag måste jag erkänna för chef P att jag backar på dansbandskväll, jag tycker absolut inte på något vis att det är töntigt etc etc men bara tanken på att jag med två foxtrothögerfötter ska vara panelhönan för kvällen/vara så intim med någon under mitt snubblande känns to much to handle.

Morgonen har varit lång då jag segade mig ut för en morgonpromenad, måste se till att jag åtminstone inte gått upp i vikt under vikttävlingen

I övrigt, solen lyser, det är fredag, vin ikväll, helg, mindre än en vecka kvar till la tjejtripp till himlen, ja eller Åre om man vill kalla det för dess rätta namn, inte mycket kan gå fel nu.

torsdag 16 april 2009

städkväll


fick en akut städattack, o som alltid hittar man en massa skoj, som denna bild på mig o min kompis som fjortisar med stort Guns n roses intresse

På okänd mark

Nyss en fantastisk lunch på 7 kryddor, grillad lax med turkisk bondsallad, mums, med trevligt sällskap av kollega och vän M.

Sedan ett besök på nyöppnade Afro Hair på Trädgårdsgatan, M behövde en hårprodukt och jag passade på att kolla efter ett flätat hårband, och obs obs alla tvivlare (you know who you are), det hade sålt slut.
Grymt skojjig affär dock med bla en massa offrat hår i färgade nyanser.

Give it to me

onsdag 15 april 2009

onsdagstrevligheter


Blir svårt att vinna vikttävlingen för mig minsann

Farbror Bosse på besök

Sundsvall, Vasternorrlands Lan arrived from google.se on "Fröken Andersson: Kåt,glad och tacksam" by searching for kåt Sundsvall.

Tisdag 01.54 , synd att jag sov

Yes man

För ett tag sedan så såg jag Yes man med Jim Carrey, för er som inte vet handlar det om en kille som alltid säger nej o sedan sitter hemma o tjurar, därefter blir han frälst och börjar säga ja till allt, vilket gör att han får massa roliga och mindre roliga upplevelser han annars skulle sagt nej till.

Jag är just nu i ett Yes Man scenario, Chef P har bjudit med mig att hänga med han och hans dansbandspolare på Folkets Park i Sundsvall på lördag för en helkväll med styrdans och något som heter Boogart? som spelar, det värsta är att jag pga den här Yes man filmen på allvar sitter och överväger om jag ska hänga med.

Är det möjligen någon annan som ska dit eller kan tänka sig att hänga på? förfest med 70 pers lockar kanske?

Anmälan till Yes man , dvs mig.

Vill eller Vild

Det är frågan, hursomhelst så är det precis vad jag är, tror hela tiden att det är tisdag och slår nästan enhandsvolter och flickflacks när jag inser att det redan är onsdag, det behövs för idag tror jag att det är dumskallarnas sammansvärjning på G.

måndag 13 april 2009

Några sista timmar i frihet

Ledigheten går mot sitt slut, summan har varit en bra påsk med fint väder, påskpressy från A, åttaåringen har fått en massa karameller man kunnat tjuva,mys, vin etc etc,

umgänget med min familj var lite påfrestande med en massa datasupport, modem..ja ni läste inte fel, men väl hemma i civilisationen så hade vi en härlig dag med skidåkning i Hassela följt av en underbar middag hos svärmor, vansinnigt gott var det.

Idag skulle vi städa men solen kom fram och dagen spenderades med bok på balkongen, nyss en god middag och strax en tripp till M för att träffa tjejerna och planera årets Åre resa v17.

solen fortsätter att skina


så nice, sitter på balkongen o läser, skön avslutning på ledigheten.

söndag 12 april 2009

vilopaus


För mig , gamla knän

vårskidåkning


I Hassela idag, kanonväder och framdukad middag hos svärisarna senare. grillat till lunch nu.