lördag 3 januari 2009

Om man inte har problem kan man alltid skaffa sig

MTV ( ja ni vet, fd musikkanal) , visar The Hills maraton, har inte sett så mycket av det tidigare, men det är en massa rika och snygga människor som manipulerar,lurar och ljuger om varann,till varann etc för att de förmodligen inte har några andra bekymmer i världen.

Allt kröns av ett riktigt jävla praktsvin till kille som en av tjejerna bor med, har börjat kolla om bruden har blindkäpp eftersom hon inte verkar se vad han gör emot henne, men icke. Tror dock, hoppas iaf att det bara är nästan på riktigt, ingen kan vara så ond.

Ondskan personifierad och blindkäppen

Sadistiska övningar

munsår,förkylning o allmän ohälsa, men nu ska jag kämpa mig ut på en promenad, runt kvarteret iaf.

Hunk alarm på televisionen

4:an visar just nu Top Gun, den filmen då Tom Cruise fortfarande var en hunk och inte en galen scientolog dwarf.

En annan kille som många anser vara en hunk fyller år idag, nämligen Mel Gibson, har aldrig fattat vad folk ser hos han, men fyller år gör han, 53 jordsnurr.


Längre än Tompa men hälften så het

fredag 2 januari 2009

oh happy day


Letat länge efter en fin kort stickad väst, hittad för peanuts idag, sökt efter fransskor i mocka, samma med dem,köpa lycka verkar funka, fan va nöjd jag är!

Gästspel

Idag gästspelar jag på jobbet, känns som om det var en dålig idé, halvtrött efter nyårsaftons partaj som avslutades av att jag gick o la mig 05.30. Nuförtiden när man börjar bli pensionär så är man dessutom bakis två dagar istället för en.

Men,

Nyårsafton var annars riktigt trevligt, god middag,trevligt sällskap, frågesport o Guitar Hero.

Nu är det nytt år, nya möjligheter!

onsdag 31 december 2008

Va fan


För att citera ungefär iaf , David Batra, den som ser hockey på nyår har fan problem.

Det vänder fort i hockey

Och på nyår, från fest hos L o H så är nu festen hemma hos mig o A.

Middag för 15 per står på schemat, o en massa partajande, guitar hero o musik,

snart nytt år och nya möjligheter, har så många saker jag borde lova i nyårslöfte men det blir nog att försöka komma i gamla jeansen i kombination med att säga hejdå till dåliga vanor och hej till bra vanor, det är sån tur att man kan lova samma sak om och om igen varje nyår.

Gott nytt år!


tisdag 30 december 2008

I Norrland åker vi utförs


Härlig heldag i backen idag , förstår varför Anja Persson har stora lår, det är jobbigt att åka slalom, nu kaffe o lite vila.

måndag 29 december 2008

Cravings for Kalle

Kalle manian fortsätter i Fröken Anderssonskans hem, Ge mig filmerna snälla, gärna på box!


Anderssonskans Kalle, Folkhemmet innan det förlorade sin oskuld

Mission completed

Jag och 20 gubbar stod och hängde på låset till systembolaget nu när de öppnade klockan 10.

Jo, en tant fanns det också, som konstant andades i min nacke i kön, fan ställ dig i ledet människa!! ville jag skrika, men istället som den fegis jag var höll jag andan och hoppades på att inte få Ebola.

Note to self, handla i tid inför nästa nyår.

söndag 28 december 2008

Dagens oväntade bloggbesök

Umeå, Vasterbottens Lan arrived from google.se on "Fröken Andersson: Kokainsläde och e-ämnen" by searching for "töntigaste bilen".

Man ska inte fuska

Jag o åttaåringen spelar, igen, efter att ha spenderat dagen med GoCart för han o A så har jag nu medan A hejjar fram Timrå (hejja hejja hejja) blivit lekledare, på eget bevåg mest.
Nu är det Paper Mario vi spelar, och jag inser att jag är aningen besatt när jag känner mig arg på den lilla sabotören (åttaåringen) som inte likt mig vill plocka upp varje liten grej o undersöka, nu har jag även gått så långt att jag plockat fram en walktrough guide så jag kan hitta allt !!! o då menar jag Allt!!!

Åttaåringen vill nu fuska hela tiden för att klara spelet men det får man ju inte, bara ibland.